Over ons

De VisTafel is een viswinkel in Brecht die geopend is eind 2014. Klanten komen van ver naar ons omdat we bekend staan om de kwaliteit van onze vis, onze faire prijzen en onze link met de groothandel Alfa Fish.


Over ALFA FISH, onze visgroothandel

Alfa Fish, onze visgroothandel, is al sinds 1997 actief in Brecht.

De visgroothandel verkoopt voornamelijk verse vis, gerookte waren, diepvriesproducten en mosselen aan horeca, viswinkels en marktkramers, maar ook aan een aantal rusthuizen en scholen.

De verse vis wordt al sinds vele jaren geïmporteerd vanuit verschillende Europese landen zoals Noorwegen (kabeljauw, zalm, schelvis, ...), Schotland (lotte, wijting, ..) en Nederland (mosselen, ...). Maar we kopen ook binnenlands aan op de visveiling van Zeebrugge (tong, pladijs, tarbot, griet, melktong, rode poon, zeepaling, ...).

Zoals hierboven vermeld bieden we ook veel gerookte waren (gerookte zalm, heilbot, forel, paling, makreel, sprot, haring,...) en diepvriesproducten (scampi, gamba's, langoustines, inktvisjes, sardines, rode mul, pangasius, tilapia, ...) aan.

Verder verkopen we ook mosselen, kreeften (Canadese en Europese), schelpdiertjes (vongole, kokkels, messen, kreukels, oesters en creuses) en kaas- en garnaalkroketten.

Over de VisTafel, onze viswinkel

De VisTafel is een viswinkel in Brecht opgestart omdat er duidelijk een vraag is naar gezonde, verse vis tegen betaalbare prijzen.

Alles wat te koop is in de groothandel is ook in de VisTafel te verkrijgen. Zo kunnen wij onze klanten garanderen dat ze uit de meest verse, gezonde vissen kunnen kiezen.

Maar er is meer, naast alle producten uit de groothandel bieden we onze klanten nu ook verse soepen, kant-en-klare gerechten, vissalades, vispasta's, paella's, tapas en nog meer aan. Kortom, alles wat in verband met vis kan gebracht worden.

De VisTafel is een ruime, trendy winkel met een oppervlakte van ongeveer 130 m² met hieraan nog een grote bereidingsruimte met een koude en warme keuken.

Dankzij deze bereidingsruimte en winkel kunnen we een erg uitgebreid gamma aan verse vis, gerookte vis, lekkere bereidingen en kant-en klare gerechten, soepen, vissalades en diepvriesproducten aan onze klanten aanbieden. Alle producten van de groothandel zijn beschikbaar in de VisTafel.

Om dit alles op een kwaliteitsvolle manier te kunnen aanbieden, hebben we twee koks aangeworven, elk met ruime ervaring in het restaurant- en traiteurgebeuren.

De verwevenheid van groothandel en viswinkel blijkt uit de logo's van de twee afdelingen : het logo van de groothandel komt terug in dit van De VisTafel.

Hiermee willen we aangeven dat de troeven van de groothandel ook terug te vinden zijn in De VisTafel: door de rechtstreekse band tussen beiden zal de vis veilingvers aangeboden kunnen worden, en dit tegen democratische prijzen.


Like ons op Facebook

Facebooklogo 200px

Bestelling plaatsen?

Bel ons op 03/313.76.26 of mail ons op info@devistafel.be

Contact

De VisTafel

Groot Veerle 3
2960 Brecht

telefoon: 03/313.76.26
info@devistafel.be

Openingsuren

maandag: gesloten
di/wo/do:  8.30 - 18.00
vrijdag: 8.00 - 18.00
zaterdag: 8.00 - 14.00
    
zondag enkel afhalingen   
bestellingen en schotels: 9.00 - 9.15 u